بهگزارش میراث آریا، سید میکائیل موسوی روز شنبه ۲۶ آبان ماه ۱۴۰۳ با اعلام این خبر اظهار کرد: قلمزنی در زنجان بین علاقهمندان به هنرهای دستی از جایگاه ویژهای برخوردار است.
معاون صنایعدستی زنجان و هنرهای سنتی ادامه داد: در حال حاضر قلمزنی روی سینیهای مسیرا در سیو هفتمین نمایشگاه سراسری کشور به صورت زنده ورکشاپ برگزار میکنیم که استقبالکنندههای بسیار زیادی هم داشته است.
موسوی گفت: قلم زنی یکی از رشتههایی است که با سرمایه کم قابل اجرا بوده و هنرمندان میتوانند بعد از اتمام دوره مشغول به کار شده و با فروش آثار خود در فروشگاههای صنایع دستی و گالریها به درآمد خوبی برسند.
او گفت: زیبایی و جذابیتهای خاص هنر قلم زنی عده زیادی را به خود جذب میکند، از این رو افراد بسیاری علاقهمند به یادگیری فنون قلم زنی هستند.
هنر قلمزنی عبارت است از تزیین و کندن نقشهای مختلف بر روی اشیای فلزی مانند مس، نقره، طلا و حتی برنج. این خطوط و نقشها حاصل ضربههای چکش بر روی قلمهایی با اندازههای مختلف است که بر روی اجسام فلزی زده میشود. قلمزنی روی فلز از آن رو بیشتر موردتوجه هنرمندان است که از دوام و بقای بیشتری نسبت به سایر اشیا برخوردار است.
انتهای پیام/
نظر شما